Arrangementen

Eten en slapen in Groningen

Wilt u eten en slapen in Groningen? Dan bent u aan het juiste adres bij Restaurant de Molenaar in Onderdendam. Bij ons kunt u even aan de drukte ontspannen én genieten van een smakelijk diner. Kom tot rust op de mooiste plek van het Groningse Hogeland en overnacht op de voormalige maal- of graanzolder.

Compleet verzorgde nacht weg

Bij Restaurant de Molenaar in Onderdendam schuift u aan voor een heerlijke, ontspannen en culinaire avond waar het u aan niets ontbreekt. Allereerst ontvangt u champagne en amuses, waarna u een diner met tongstrelende gerechten en goede wijnen geserveerd krijgt. Na genoten te hebben van een dagvers verrassingsmenu, kunt u bijkomen op een van onze logementen op de zolders van de oude korenmolen Hunsingo. Wij zorgen dat u bent voorzien van genoeg handdoeken en koffie- en theefaciliteiten en dat de bedden netjes voor u opgemaakt zijn. De kamers beschikken overigens over een eigen woonkamer met televisie en badkamer.

Arrangement met 6- of 8-gangendiner

Het restaurantarrangement dat wij aanbieden bestaat uit een 6- of 8-gangendiner inclusief aperitief met amuses, huisgemaakt brood, tafelwater,wijnarrangement  en afsluitend koffie of thee met diverse zoetigheden en een overnachting in een ruim appartement op een van onze “zolders”. Welk verrassingsmenu kiest is geheel aan u. Uiteraard zorgen wij ervoor dat u de volgende dag met een lekker en veelzijdig ontbijt kunt beginnen, op het door u bepaalde tijdstip.

Het arrangement met 6 gangen bedraagt 150 per persoon
Het arrangement met 8 gangen bedraagt 175 euro per persoon.
Daarbij is het arrangement met overnachting voor 2 of 4 personen te reserveren.

Eten en overnachten bij Restaurant de Molenaar in Groningen? Geef uw reservering vandaag nog door en bel naar 050-2041732. Meer informatie vraagt u op via het contactformulier. Wij zijn hét adres voor een combinatie van eten en slapen.