Bed and Breakfast de Molenaar

Voor een bijzondere en gezellige Bed and Breakfast in Groningen bent u aan het juiste adres bij Restaurant de Molenaar. Bij ons kunt u namelijk niet alleen terecht voor een verrukkelijke lunch of smakelijk diner, maar eveneens voor een nacht weg. Wij zorgen dat het u tijdens uw verblijf aan niets ontbreekt!

Overnachten op de maal- of graanzolder

Onze B&B bevindt zich op de voormalige maal- en graanzolder van korenmolen Hunsingo. Hier zijn 2 kamers aanwezig met een tweepersoonsbed. Op aanvraag kunnen we er eventueel een luchtbed bij plaatsen. Het authentieke karakter van de ruimtes hebben we intact gelaten, waardoor u hier nog steeds veel meekrijgt van de tijd waarin de molen nog gebruikt werd. Beide zolders zijn omgebouwd tot een ruim appartement met uitzicht over het kanaal Boterdiep en het pittoreske dorp Onderdendam. Daarbij zijn de kamers voorzien van een eigen woonkamer en badkamer. Op de kamer vindt u bovendien een televisie met HD-beeld en diverse koffie- en theefaciliteiten.

De Bed en Breakfast in Groningen bedraagt 100 euro per nacht op basis van 2 personen. Het beddengoed, de handdoeken en het ontbijt zijn bij de prijs inbegrepen. Wilt u uw verblijf aanvullen met een diner? Dan kun u tevens kiezen voor een van onze arrangementen. Neem contact met ons op wanneer u meer informatie wenst.

Praktische informatie

De B&B is van woensdag t/m zondag geopend. Inchecken in onze Bed and Breakfast is doorgaans mogelijk vanaf 15:00 uur. In overleg kunt u natuurlijk altijd een late check-in aanvragen. Meestal zijn wij tot 23:00 uur aanwezig. Voor het uitchecken hanteren we geen vaste tijden, zolang de kamer om 15:00 uur maar weer gereed is voor de volgende gasten. Bij uw aankomst vragen we u hoe laat u de volgende ochtend wilt ontbijten. Wij zorgen vervolgens dat er een heerlijk ontbijt op het gewenste tijdstip voor u klaarstaat. Het ontbijt bestaat uit versgebakken croissants en brood met vleeswaren, kaas, verse jus, koffie en thee. Deze kunt u nuttigen in ons restaurant. Lees meer over wat een overnachting bij Restaurant de Molenaar zo bijzonder maakt.

Een reservering voor onze Bed and Breakfast geeft u door via het telefoonnummer 050-2041732. Meer informatie over onze ruimtes kunt u opvragen via het contactformulier. Wij komen dan spoedig bij u terug!