Eten

Restaurant met uniek verrassingsmenu

Kom gezellig dineren bij Restaurant de Molenaar en beleef een onvergetelijke én culinaire avond. Ons restaurant in Onderdendam staat voor gastvrijheid, klantvriendelijkheid en goed eten. Deze ingrediënten in combinatie met ons plezier voor koken ziet en proeft u dan ook zeker terug in onze bediening en gerechten.

Laat u verrassen

Bij Restaurant de Molenaar werken we met één vast verrassingsmenu, waardoor we te allen tijde dagverse gerechten kunnen serveren. Een bijkomend voordeel is dat we voedselverspilling op deze manier zoveel mogelijk tegengaan. De kookstijl van chefkok Martin Kooijker rust op een Franse basis, vol creativiteit en met enthousiasme bereid en uitgeserveerd.
Ons verrassingsdiner springt overigens in op het aanbod van het seizoen en passen we geheel aan op uw wensen. Voordat we voor u aan de slag gaan, vragen we waar u wel en niet van houdt en hoeveel gangen u wenst. Daarbij vragen we u bij de reservering aan te geven of we rekening dienen te houden met allergieën of diëten. Elke 6 tot 8 weken veranderen wij het menu van ons restaurant in Groningen, waardoor dineren bij onze eetgelegenheid altijd een verrassing blijft!

Onze gangen:

4-gangenmenu*: 45 euro
6-gangenmenu*: 60 euro
8-gangenmenu**: 75 euro

*Het 4- en 6-gangenmenu zijn uit te breiden met een extra gerecht of kaasgang.
Exta gerecht: 7,50 euro
Extra kaasgang: 10.00 euro

**Ons 8-gangen menu bevat standaard een kaasplateau als gang.
Deze is, indien uw voorkeur hier naar uit gaat, te vervangen door een extra dessert.

Ons bijzondere restaurant

Onze horecagelegenheid heeft een gezellige en gemoedelijke sfeer en is dé ideale uitvalbasis om een culinaire avond te beleven. Binnen hebben wij plaats voor 28 gasten. Op ons terras kunnen 20 tot 25 personen terecht. De vis die wij serveren komt doorgaans van de visafslag Lauwersoog, de groenten en kruiden zoveel mogelijk uit de dorpstuin en het wild zo nu en dan van de jager uit het dorp. Het brood bakken we elke dag vers in eigen keuken. Te allen tijde zijn we zeer creatief wat eten betreft. Achter elk gerecht gaat dan ook een bepaalde gedachte schuil. Om een ware smaaksensatie te creëren kunt u ervoor kiezen uw gangen te combineren met bijpassende wijnen die met zorg door vinoloog Lolo Zuidema zijn geselecteerd.

Wilt u uiteten in Groningen? Kom dan eens langs bij Restaurant de Molenaar in Onderdendam en geef vandaag nog uw reservering door. Dit doet u via het reserveringsformulier of door te bellen naar 050-2041732. We hopen u spoedig te mogen verwelkomen in ons restaurant.<