Smakelijke lunch bij Restaurant de Molenaar

Zoekt u een gezellige lunchroom binnen Groningen? Restaurant de Molenaar is tegenwoordig niet alleen hét adres voor een heerlijk diner, maar tevens voor een smakelijke lunch in Onderdendam. Wij serveren u gangen die net even anders zijn, zodat u eens iets anders heeft dan het alledaagse middagmaal.

Wij zijn voor de lunch alleen geopend van donderdag t/m zondag, op online reservering van te voren, of telefonisch via 050 204 1732.

Een meergangen verrassingslunch

Restaurant de Molenaar biedt u een meergangen lunch. Bovendien is het zo dat wij slechts één vast menu hanteren, waarvan u van tevoren niet weet wat dit precies inhoudt. Het gaat dus echt om een verrassingslunch die wij aanpassen op uw wensen. Voordat we de lunch voor u bereiden, vragen we u uiteraard wat u wel en niet lust en hoeveel gangen u wenst, uiteenlopend van 3 tot 8 gangen.Dienen wij rekening te houden met allergieën of diëten? Dan vragen wij u dit bij de reservering aan te geven.

Uitgebreid lunchen

We serveren dezelfde gerechten als bij het diner waarbij wij enkel gebruikmaken van dagverse ingrediënten. Bij ons lunchen in Groningen doet u overigens van donderdag t/m zondag, uitsluitend op reservering. Desgewenst is de lunch voor een optimale smaaksensatie uit te breiden met een wijnarrangement.

Direct een reservering plaatsen bij Restaurant de Molenaar? Vul het reserveringsformulier in of bel naar 050-2041732. We helpen u met genoegen verder.