Arrangementen

 Eten en slapen in Groningen

Wilt u eten en slapen in Groningen? Dan bent u aan het juiste adres bij Restaurant de Molenaar in Onderdendam. Bij ons kunt u even aan de drukte ontspannen én genieten van een smakelijk diner. Kom tot rust op de mooiste plek van het Groningse Hogeland en overnacht op de voormalige maal- of graanzolder.

Compleet verzorgde nacht weg

Bij Restaurant de Molenaar in Onderdendam schuift u aan voor een heerlijke, ontspannen en culinaire avond waar het u aan niets ontbreekt. Allereerst ontvangt u een bruisend aperitief met amuses, waarna u een diner met tongstrelende gerechten en goede wijnen geserveerd krijgt. Na genoten te hebben van een heerlijk diner, kunt u bijkomen op een van onze logementen op de zolders van de korenmolen Hunsingo. Wij zorgen dat u bent voorzien van genoeg handdoeken en koffie- en theefaciliteiten en dat de bedden netjes voor u opgemaakt zijn. De kamers beschikken overigens over een eigen woonkamer met televisie en badkamer.

Arrangement met volledig verzorgd 6- of 8-gangendiner, inclusief overnachting en ontbijt.

Het restaurantarrangement dat wij aanbieden bestaat uit een 6- of 8-gangendiner inclusief bruisend aperitief met amuses, huisgemaakt brood, tafelwater, wijnarrangement en afsluitend koffie of thee met diverse zoetigheden en een overnachting in een ruim appartement op een van onze “zolders”. Welk verrassingsmenu kiest is geheel aan u. Uiteraard zorgen wij ervoor dat u de volgende dag met een lekker en veelzijdig ontbijt kunt beginnen, op het door u bepaalde tijdstip. Gezien de grootte van de het menu is het wijnarrangement in halve glazen, voor de liefhebber schenken we graag een beetje bij.

Het arrangement met 6 gangen bedraagt 170 euro per persoon
Het arrangement met 8 gangen bedraagt 200 euro per persoon.

Daarbij is het arrangement met overnachting voor 2 of 4 personen te reserveren.

Eten en overnachten bij Restaurant de Molenaar in Groningen? Geef uw reservering vandaag nog door en bel naar 050-2041732. Meer informatie vraagt u op via het contactformulier. Wij zijn hét adres voor een combinatie van eten en slapen.