Overnachten in de Molen

Bijzondere overnachting bij Restaurant de Molenaar

Wilt u weten wat overnachten bij Restaurant de Molenaar nu zo uniek maakt? Over een bijzondere overnachting in Groningen bij deze B&B leest u meer op deze pagina. Slaap op een voormalige maal- of graanzolder en geniet van het prachtige uitzicht. De mooiste plek van het Groningse Hogeland!

Slapen in een molen

Overnachten in een molen is origineel én een ware ervaring. Ons monumentale pand komt uit 1855 en werd voorheen als korenmolen gebruikt. Het historische karakter en de nostalgische stijl van de molen Hunsingo vindt u dan ook zeker terug wanneer u zich op de zolders bevindt. Het gebouw is ondanks de restauratie zoveel mogelijk in dezelfde staat gebleven. Vanuit de accommodatie kijkt u uit over het kanaal Boterdiep en het pittoreske dorp Onderdendam volop oude en karakteristieke panden. Het dorp ligt op een kruispunt van wegen en kanalen en fungeerde voorheen daarom als centrumplaats. Om die reden is de korenmolen altijd van belang geweest voor Onderdendam.

Ontdek de omgeving

Onze Bed and Breakfast is dankzij de mooie omgeving hét ideale startpunt voor vele wandelroutes en fietsroutes. Op steenworp afstand bevindt zich een netwerk met diverse routes die u kunt volgen. Zo ligt onze locatie vlakbij het Pieterpad, maar kunt u evengoed vele andere activiteiten beleven.

De kamerprijs bedraagt 115 euro per nacht, inclusief toeristenbelasting en ontbijt voor 2 personen.

Wilt u bijzonder overnachten bij Restaurant de Molenaar?

Uw speciale overnachting bij ons in Groningen reserveert u via het formulier of door te bellen naar 050-2041732. Via het contactformulier kunt u meer informatie opvragen over slapen in een molen. Beleef uw bijzondere overnachting in onze molen!