Restaurant de Molenaar

Restaurant met uniek verrassingsmenu

Kom gezellig lunchen of dineren bij Restaurant de Molenaar en beleef een onvergetelijke én culinaire middag of avond. Ons restaurant in Onderdendam staat voor gastvrijheid en gastronomie. Deze ingrediënten in combinatie met ons plezier voor koken ziet en proeft u dan ook zeker terug in onze bediening en gerechten.

Laat u verrassen

Bij Restaurant de Molenaar werken we met een verrassingsmenu, waardoor we te allen tijde dagverse gerechten kunnen serveren. Een bijkomend voordeel is dat we voedselverspilling op deze manier zoveel mogelijk tegengaan.

De kookstijl van chefkok Martin Kooijker rust op een Franse basis, vol creativiteit en met enthousiasme bereid en uitgeserveerd.
Ons verrassingsdiner springt overigens in op het aanbod van het seizoen en passen we geheel aan op uw wensen. Voordat we voor u aan de slag gaan, vragen we waar u wel en niet van houdt en hoeveel gangen u wenst.

Daarbij vragen we u bij de reservering aan te geven of we rekening dienen te houden met allergieën of diëten. Elke 6 tot 8 weken veranderen wij het menu waardoor

dineren bij de Molenaar altijd een verrassing blijft!

Onze gangen:
Op vrijdag en zaterdag voor het diner serveren we enkel ons 6- of 8 gangen menu

4-gangenmenu: 60 euro
6-gangenmenu: 80 euro
8-gangenmenu: 100 euro

Dowload hier onze wijn en menukaart

**Ons 8-gangen menu bevat standaard een kaasplateau als gang.
Deze is, indien uw voorkeur hier naar uit gaat, te vervangen door een extra dessert.